Plyšové figúrky Mercy Toys

Áno! na našom eshope nájdeš tieto úžasné plyšové hračky! Je to pre nás obrovským svedectvom o tom, ako našu firmu vedie Pánova ruka. A tu je krátky príbeh o tom, ako sa to celé začalo:

Na začiatku roka 2024, sme začali vnímať, žeby sme chceli našu ponuku rozšíriť o ďalšie produkty. Dlho sme sa za to modlili a pýtali Boha, čo by to malo byť. Srdcom nám šlo, žeby to mohlo byť niečo pre rodiny, pre deti. Mali sme veľa nápadov, ktoré postupne uzrú svetlo sveta. Jedným z týchto nápadov boli aj hračky, či iné predmety pre najmenších. Keďže už aj my sami máme dieťa, začali sme viac túžiť prinášať kresťanské produkty, ktoré by aj deťom ľahšie prinášali posolstvo evanjelia.

Napadlo nám, že sa skúsime ozvať práve Mercy Toys, aby sme vymysleli niečo spoločne. A viete čo? Skôr než sme im stihli napísať, našli sme si od nich mail s otázkou, či by sme nechceli predávať ich produkty na našom ehope. Skoro sme odpadli z načasovania a tiež z potvrdenia toho čo sme v modlitbe vnímali.

Ďalšou milou náhadou je, že naši priatelia Saška a Lukáš, ktorí pre pre nás fotia všetky krásne fotky chválonožiek, nafotili koncom roka 2023 vzor O tvojich slovách rozjímam práve s plyšovou figúrkou Ježiška. Keď tieto fotky vznikali, ani by nás nenapadlo, že vznikne táto krásna spolupráca. Veľmi sa tešíme, čo prinesie. Sme si totiž istí, že toto celé vymyslel On sám!

Viac informácií o figúrkach Mercy Toys nájdeš v sekcií PLYŠÁCI.